Vloeren

Wij leggen alleen vloeren aan met duurzame kwaliteitsproducten. Keramiektegels, natuursteen of ander materiaal, de keuze is aan u. Tegelwerken Deprins zorgt voor een gebruiksklare vloer die jaren meegaat.

Betegeling

De muurbekleding van uw keuken of badkamer moet natuurlijk heel wat vocht kunnen verdragen. Kies daarom voor het vakwerk van Tegelwerken Deprins. Met onze wandtegels hebt u echt een kwaliteitsoplossing op maat.

Terrassen

Wij plaatsen ook terrassen in (beton)klinkers, natuursteen of hout. Net als bij elk ander project overlopen we eerst wat u precies wilt. En dankzij ons professionele advies hebt u snel een droomterras met een lange levensduur.

Trappen

Tegelwerken Deprins plaatst vakkundige trappen uit kwaliteitshout, tegels of natuursteen. Wij geven u raad op maat, zodat u meteen de juiste keuze maakt. U kunt daarna natuurlijk ook op ons rekenen voor eventuele reparaties.

Natuursteen

Natuursteen, zoals marmer en graniet, is absoluut topmateriaal voor vloer- en tegelwerken. Het is praktisch onverwoestbaar en ziet er ook nog eens uniek en schitterend uit. We snijden de natuursteen voor u op maat en plaatsen die voor elke toepassing snel, efficiënt en met zo min mogelijk hinder. En u kunt er dan jaren van genieten.